Vilkår & betingelser

Virksomhedens juridiske navn: FELIUS Design IVS

Virksomhedens kaldenavn: FELIUS Design
Selskabsform: Iværksætterselskab – IVS
CVR-nummer: 37526444
Etableringsår: 2016
Adresse: Dalbygade 40C
Telefonnummer: +45 2251 0116
Officiel e-mail adresse: info@felius.dk
Officel web-adresse: www.felius.dk

 

Persondatapolitik

Der benyttes cookies og de registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden. Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og måden vores hjemmeside skal virke. En cookie er en lille tekstbesked (datafil), som gemmes på din computer, når du besøger et websted.

 

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos FELIUS Design og opbevares af DigitalDNA.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos FELIUS Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FELIUS Design via e-mail: info@felius.dk. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.felius.dk Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og www.felius.dk

 

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra FELIUS Design

 

Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra FELIUS Design anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstid 1-3 dage. Risikoen for varer købt af FELIUS Design overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra FELIUS Design, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til FELIUS Design.

 

Pris og Betaling:

Du kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro og PayPal. Alle priser ved FELIUS Design – https://felius.dk  – er i danske kroner DKK og inkl. Moms. Betalingen bliver først trukket, når varen afsendes.

 

Reklamation:

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen.

Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen/ fejlen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtigt reparation eller brug. Reklamation kan ske ved henvendelse til FELIUS Design via mail: info@felius.dk

 

Fortrydelsesret:

Ifølge forbrugeraftaleloven skal du skriftligt tilkendegive din fortrydelse af dit køb indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen.

Fortrydelse skal ske ved henvendelse til FELIUS Design via mail: info@felius.dk

Fra du har tilkendegivet din fortrydelse, har du på ny 14 dage til at indsende varen. Ved fortrydelse skal varen være i væsentligt samme stand som ved modtagelsen, og varen skal returneres i original emballage, dog må emballagen godt være brudt. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi. Hvis dette er tilfældet, vil det blive modregnet i returbeløbet.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Datapolitik, Felius Design

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger:
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Felius Design
Gl. Tved 25D
6000 Kolding
CVR: 37526444
Telefon: (+45) 22 51 01 16
E-mail: mm@felius.dk

2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

• Når du køber varer på felius.dk
• Når du tilmelder dig Felius Design’s nyhedsbrev
• Når du deltager i en af Felius Design’s konkurrencer

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

• Gennemførelse af ordrer i vores webshop
• Tilmelding til nyhedsbrev
• Deltagelse i konkurrencer eller andre events
• Oversigt over købshistorier
• Statistik
• Fremsendelse af SMS og andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
• Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til Felius Design’s anvendte fragtfirma.
Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

6. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 4. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

7. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

8. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på mail: mm@felius.dk eller på tlf.: (+45) 22 51 01 16.

9. Links til andre websites

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

10. Ændringer af oplysninger

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på mail: mm@felius.dk eller på tlf. (+45) 22 51 01 16. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Felius Design
Gl. Tved 25D
6000 Kolding

11. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 10 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.