Første design i 2014 var advents tallene 1-4.

OM FELIUS DESIGN

FELIUS Design blev grundlagt i oktober 2014 med passionen om at skabe kvalitetsdesigns til alle højtider på året. Dette var grundstenene til virksomheden, som i dag producerer og leverer til hele Nordeuropa.

 

Essensen af FELIUS Design er og har fra starten været at skabe et bæredygtigt designbrand, ved at gøre op med den køb-og-smid-væk kultur der hersker i dag – især omkring højtiderne. Værdien og bæredygtigheden bliver skabt i de stilrene og tidløse designs, der medvirker til at man kan genbruge produkterne år efter år. Kollektionerne indeholder derfor tidløse og stilrene designs til årets højtider og mærkedage – Designs der naturligt kan matches med hjemmets øvrige interiør. Produkterne kommer i eksklusive æsker og emballage, der gør at man genanvender og passer bedre på produktet, som dermed i sidste ende er med til at skåne miljøet.

 

/FELIUS Design

VISION OG VÆRDIER

Dansk design har tradition for høje standarder og er et kvalitetsstempel internationalt, og det er den tradition som FELIUS Design vil bygge videre på – det skal realiseres ved at forfølge vores vision om at blive Europas førende designvirksomhed indenfor tidløse designs til højtider og mærkedage.

Vi har bevidst prioriteret hele designprocessen og produktionen i Danmark ved at bruge danske leverandører, samt dansk arbejdskraft. Det danske håndværk skaber en høj kvalitet, hvor alle materialer er nøje udvalgt og de fleste er specialfremstillet – dette for at sikre det stilrene udtryk i alle vores skarpe designs.

[enjoyinstagram_mb]
Gratis fragt til pakkeshops i Danmark ved køb over 299 kr.
+ +