Vilkår & betingelser

Virksomhedens juridiske navn: FELIUS Design IVS

Virksomhedens kaldenavn: FELIUS Design
Selskabsform: Iværksætterselskab – IVS
CVR-nummer: 37526444
Etableringsår: 2016
Adresse: Dalbygade 40C
Telefonnummer: +45 7170 7178
Officiel e-mail adresse: info@felius.dk
Officel web-adresse: www.felius.dk

 

Persondatapolitik

Der benyttes cookies og de registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden. Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og måden vores hjemmeside skal virke. En cookie er en lille tekstbesked (datafil), som gemmes på din computer, når du besøger et websted.

 

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos FELIUS Design og opbevares af DigitalDNA.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos FELIUS Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FELIUS Design via e-mail: info@felius.dk. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.felius.dk Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og www.felius.dk

 

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra FELIUS Design

 

Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra FELIUS Design anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstid 1-3 dage. Risikoen for varer købt af FELIUS Design overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra FELIUS Design, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til FELIUS Design.

 

Pris og Betaling:

Du kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro og PayPal. Alle priser ved FELIUS Design – http://felius.dk  – er i danske kroner DKK og inkl. Moms. Betalingen bliver først trukket, når varen afsendes.

 

Reklamation:

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen.

Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen/ fejlen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtigt reparation eller brug. Reklamation kan ske ved henvendelse til FELIUS Design via mail: info@felius.dk

 

Fortrydelsesret:

Ifølge forbrugeraftaleloven skal du skriftligt tilkendegive din fortrydelse af dit køb indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen.

Fortrydelse skal ske ved henvendelse til FELIUS Design via mail: info@felius.dk

Fra du har tilkendegivet din fortrydelse, har du på ny 14 dage til at indsende varen. Ved fortrydelse skal varen være i væsentligt samme stand som ved modtagelsen, og varen skal returneres i original emballage, dog må emballagen godt være brudt. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi. Hvis dette er tilfældet, vil det blive modregnet i returbeløbet.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.