Første design i 2014 var advents tallene 1-4.

OM FELIUS DESIGN

Jeg startede FELIUS Design i oktober 2014, hvor jeg på meget få uger gik fra idé, til produkt, til iværksætter på fuldtid. Idéen med at skabe kvalitets designs til årets højtider og mærkedage udsprang af, at jeg år efter år ikke kunne finde produkter der matchede min boligindretning, og der blev hurtig købt en del produkter, der kun blev brugt én eller få gange.

 

Essensen af FELIUS Design er og har derfor fra starten været at skabe et bæredygtigt designbrand, ved at gøre op med den køb-og-smid-væk kultur vi har i dag – især omkring højtiderne. Værdien og bæredygtigheden bliver skabt i de stilrene og tidløse designs, der medvirker til at man kan genbruge produkterne år efter år. Kollektionerne indeholder derfor tidløse og stilrene designs til årets højtider og mærkedage – Designs der naturligt kan matches med hjemmets øvrige interiør. Produkterne kommer i eksklusive æsker og emballage, der gør at man genanvender og passer bedre på produktet, som dermed i sidste ende er med til at skåne miljøet.

 

/Kristoffer Fabricius Mejer

VISION OG VÆRDIER

Dansk design har gennem årene tradition for høje standarder og er et kvalitetsstempel internationalt, og det er den tradition som Felius Design vil bygge videre på – det skal realiseres ved at forfølge vores vision om at blive Europas førende designvirksomhed indenfor tidløse designs til højtider og mærkedage.

Vi har bevidst prioriteret hele designprocessen og produktionen i Danmark ved at bruge danske leverandører, samt dansk arbejdskraft. Det danske håndværk skaber en høj kvalitet, hvor alle materialer er nøje udvalgt og de fleste er specialfremstillet – dette for at sikre det stilrene udtryk i alle vores skarpe designs.